Copel Reparatie & Design

Copel Reparatie & Design

Copel Reparatie & Design LogoCopel heeft verschillende diensten. U kunt terecht voor Reparatie, Webdesign, SEO, Ontwerp, Onderdelen, Vertalen en voor vrijblijvend advies.


Reparatie
Is uw laptop, computer, smartphone of tablet stuk? Neem dan contact met ons op voor een afspraak om naar uw defecte apparatuur/toestel te kijken. Ons monteur bespreekt wat het probleem is, geeft u een indicatie over de kosten en maakt een nieuwe afspraak om uw apparatuur/toestel op te halen indien u akkoord gaat met de reparatie. Als na ons onderzoek blijkt dat wij het probleem niet kunnen oplossen geldt het no cure no pay regel. Dit betekent dat u ons géén onderzoekskosten schuldig bent. Voor meer informatie zie ook onze pagina over reparatie.


Webdesign
Ook voor een website bent u bij ons op het juiste adres. Gebruik makend van uw ideeën en wensen maken wij een plan en werken dit uit. Zodra deze zijn verwerkt nemen wij contact met u op om de website te beoordelen. Wij vinden het belangrijk dat de website volgens uw eigen richtlijnen is opgemaakt. Is de website naar wens dan kan deze online geplaatst worden. Voor meer informatie zie ook onze pagina over webdesign.


SEO
SEO staat voor Search Enginge Optimal wat vertaald wordt als Zoekmachineoptimalisatie. Websites kunnen heel mooi worden ontworpen. Wat men vaak vergeet is dat het doel van een website, naast het feit dat het er goed uit moet zien passend bij het doelgroep, goed gevonden moet worden. Wij hebben ons gespecialiseerd hierin en bieden u een het SEO-pakket zodat u goed gevonden kunt worden door uw doelgroep. Het SEO-pakket duurt een maand lang en u bepaald welke maanden u weer gebruik wilt maken van dit pakket. Het leuke ervan is dat u het geld meer dan dubbel terugverdiend doordat uw klantenkring wordt vergroot. Voor meer informatie zie ook onze pagina over SEO.


Ontwerp
Ieder bedrijf heeft wel een ontwerp nodig. Vanzelfsprekend begint dit met een logo. Professioneel is dat u naast de logo ook een eigen banner, flyer of visitekaart bezit. Met volle smaak, een strak ontwerp, concentratie op het specifieke doelgroep maken wij hetgeen u nodig heeft. U kunt kiezen uit een specifiek ontwerp of een alles-in-één-pakket ook wel huisstijl genoemd. Voor meer informatie zie ook onze pagina over ontwerp.


Onderdelen
Voor losse onderdelen kunt u gebruik maken van onze zoek optie. U kunt uw onderdeel bij ons bestellen. Bestellingen worden na betaling naar gewenste adres opgestuurd. Staat het onderdeel dat u zoekt niet in ons online assortiment? Stuur ons een e-mail hierover zodat wij het onderdeel alsnog kunnen plaatsen in ons online assortiment. Voor meer informatie zie ook onze pagina over onderdelen.

Voor contact zie links hieronder:

Website:Copel.nl

Facebook Twitter Google+ Linkedin Instagram Youtube Flickr Pinterest Blogger Digg Dribble Foursquare Behance Github Hangouts Indiegogo Kickstarter Lastfm Livejournal Messenger generic Myspace Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Reddit Tumblr App-net Deviantart Orkut Spotify Vimeo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook Twitter Google+ Linkedin