Over ons

Uw schoonmaakbedrijf

VanBen Schoonmaakbedrijf is een dynamisch en energiek schoonmaakbedrijf uit Alkmaar en omstreken. Om ons team op de werkvloer en het kader optimaal te laten functioneren hebben onze medewerkers alle noodzakelijke opleidingen genoten van vakgeschoold schoonmaker tot VCA voor leidinggevenden. Deze kennis tezamen met de jarenlange opgedane ervaring zorgt ervoor dat wij uw werk-/woonomgeving telkens weer optimaal schoon weten te krijgen. Met de beste materialen en de laatste technieken gaan wij de strijd aan met de vervuiling.


Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor schoonmaakbedrijf VanBen in Alkmaar en omstreken. Naast ervaren en uitstekend geschoold team, heeft u bij ons een transparante prijsstelling en flexibel. Professionaliteit speelt bij schoonmaakbedrijf VanBen een bepalende rol. Wij bieden alleen wat u werkelijk nodig heeft:

perfect op uw situatie afgestemde, overtuigende en betrouwbare facilitaire oplossingen. Ongeacht grootte of branche. Zodat u zich op uw bedrijf kunt concentreren zonder om te hoeven kijken naar het facilitaire gebeuren

 

Tevreden Klant

Bij ons is een tevreden klant een klant die exact de schoonmaak krijgt die hij wil, een goede relatie met de medewerker heeft en geen bijzaken ervaart. Tevreden Medewerker Bij ons is een tevreden medewerker een medewerker is die met plezier naar het werk gaat, hier genoeg tijd en middelen heeft om een goede prestatie voor zijn klant neer te zetten, het juiste salaris uitbetaald krijgt en de kans krijgt om zich tot een vakman te ontwikkelen.

Vanben Vanben koppelt de tevreden medewerker aan de tevreden klant, waarbij het doel is om de samenwerking tussen de klant en de medewerker zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Facebook Twitter Google+ Linkedin